True

Provençaalse papillot met zalm op de barbecue

Papillotjes zijn ideaal om vis te garen op de barbecue, zoals deze Provençaals getinte papillot met zalm.

-> Volgende recept: Barbecuekip met pesto van tijm

        Bereiding    

        35 min. 4 personen

  1. Leg 4 vellen aluminiumfolie open. Verdeel hierover de groenten met daarop de vis. Kruid met tijm, oregano, peper en zout naar smaak. Giet er een scheutje wijn over.

  2. Vouw het bakpapier dicht en leg 30 minuten op de barbecue.

        Ingrediënten

        4 zalmfilet

        1 courgette, in blokjes

        1 aubergine, in blokjes

        2 tomaten, ontveld en in blokjes

        200 g kerstomaten, gehalveerd

        12 zwarte olijven, gehalveerd

        25 cl witte wijn

        1 el tijm

        1 el oregano

        peper en zout


      Klik alle ingrediënten meteen in je mandje

Om deze webapplicatie op jouw iPhone of iPad te installeren, druk and then Add to Home Screen.