Provençaalse papillot met zalm op de barbecue
Papillotjes zijn ideaal om vis te garen op de barbecue, zoals deze Provençaals getinte papillot met zalm.
Bereiding
35 min. 4 personen
-
Leg 4 vellen aluminiumfolie open. Verdeel hierover de groenten met daarop de vis. Kruid met tijm, oregano, peper en zout naar smaak. Giet er een scheutje wijn over.
-
Vouw het bakpapier dicht en leg 30 minuten op de barbecue.
Ingrediënten
4 zalmfilet
1 courgette, in blokjes
1 aubergine, in blokjes
2 tomaten, ontveld en in blokjes
200 g kerstomaten, gehalveerd
12 zwarte olijven, gehalveerd
25 cl witte wijn
1 el tijm
1 el oregano
peper en zout
Klik alle ingrediënten meteen in je mandje
- Nieuw
- Promo
- Bestverkocht
- Groenten
- Fruit
- Vlees, kip en alternatief
- Vis
- Charcuterie en salades
- Kant-en-klaar
- Zuivel, plantaardig en eieren
- Kaas
- Ontbijt en zoet beleg
- Brood en gebak
- Noten, pitten en zaden
- Koek, chocolade en snoep
- Chips en aperitiefhapjes
- Pasta, rijst en wereldkeuken
- Olie, sauzen en kruidenierswaren
- Koffie en thee
- Wijn en bubbels
- Bier, cider en aperitief
- Water, frisdrank en sappen
- Baby, peuter en kleuter
- Dieren
- Hygiëne en verzorging
- Huishouden
Om deze webapplicatie op jouw iPhone of iPad te installeren, druk and then Add to Home Screen.
