Bereiding
30-35 min.
-
Maak de marinade voor de zalm: mix de helft van de knoflook, ⅓ van het limoensap, de helft van de chilipeper, enkele takjes koriander, misopasta, aangegeven hoeveelheid arachideolie en sojasaus tot een gladde saus. Laat hierin de zalmfilets gekoeld marineren tot verder gebruik.
-
Mix intussen bloemkool fijn tot couscous. Voorzie ongeveer 200 g per persoon.
-
Haal de zalmfilets uit de marinade en houd de marinade als dressing.
-
Dep de zalmfilets af met keukenpapier. Bak de filets in een hete pan met olijfolie, bak de filets zeer kort langs beide kanten. Haal uit de pan en hou apart tot verder gebruik.
-
Roerbak in dezelfde pan van de zalmfilets, de bloemkool en overige chilipeper, knoflook en limoensap gedurende 2 à 3 minuten. Breng op smaak met koriander, peper en zout.
-
Snijd de zalmfilets in mooie plakjes en serveer met de bloemkoolcouscous, radijzen, komkommer, extra koriander. Besprenkel net voor het serveren met de marinade en sesamzaadjes.
Voeg meteen alle ingrediënten toe aan je mandje
Voor 18 uur besteld, morgen in huis
- Nieuw
- Promo
- Bestverkocht
- Groenten
- Fruit
- Vlees, kip en alternatief
- Vis
- Charcuterie en salades
- Kant-en-klaar
- Zuivel, plantaardig en eieren
- Kaas
- Ontbijt en zoet beleg
- Brood en gebak
- Noten, pitten en zaden
- Koek, chocolade en snoep
- Chips en aperitiefhapjes
- Pasta, rijst en wereldkeuken
- Olie, sauzen en kruidenierswaren
- Koffie en thee
- Wijn en bubbels
- Bier, cider en aperitief
- Water, frisdrank en sappen
- Baby, peuter en kleuter
- Dieren
- Hygiëne en verzorging
- Huishouden
Om deze webapplicatie op jouw iPhone of iPad te installeren, druk and then Add to Home Screen.
