True

Over Rayon

Rayon maakt je leven makkelijker en smakelijker. We zijn een online supermarkt voor mensen die graag goed eten en bewust kiezen voor meer gemak en nog meer service. 

Zorgvuldig geselecteerd, vaak van dichtbij

Heel goede producten, zorgvuldig voor jou geselecteerd en bij voorkeur van dichtbij: welkom bij Rayon. Onze voeding vullen we aan met alles wat je thuis verder nodig hebt. Want ook van heel goed eten moet je naar het kleinste kamertje. Zo heb je alles voor de week op een plaats.

We inspireren en verrassen. Met eigen recepten en vaak kleinere merken die minstens dezelfde kwaliteit bieden als de grotere. Want als je soms op avontuur trekt, ontdek je zoveel moois. 

Wat jij bestelt, bestellen wij bij onze leveranciers. Die beleveren ons elke dag vroeg op de ochtend. Door zonder voorraad te werken, zijn we we zeker dat onze producten vers bij jou toekomen, langer houdbaar zijn en meer vitamines bevatten. En geen stock, dat betekent natuurlijk ook dat we geen voedselverspilling hebben.

Producten

Zorgvuldig geselecteerd

Recepten

Ontdek onze recepten

Jij blij, wij blij

Onszelf nemen we niet al te serieus, onze klanten des te meer.


We willen dat je elke keer opnieuw blij bent omdat je voor Rayon hebt gekozen. Onze klanttevredenheidsscore is daarin onze gids en leidraad. We willen met stip de meest klantvriendelijke supermarkt van België zijn. Altijd heel dicht bij jou staan.


Daarom doen we alles zelf. Wij pakken je boodschappen zorgvuldig in, brengen ze met plezier tot bij je thuis en helpen je meteen als je ons nodig hebt. Ook wanneer je een keer minder tevreden bent. Want bevalt een product jou niet helemaal, of liep er onderweg iets fout? We lossen het op of maken het goed. En we doen er alles aan om volgende keer nog beter te doen.

Bestellen

Ontdek hoe het werkt

Rayonaise

Tips en inspiratie

Zo Belgisch als vol-au-vent

We zijn een 100% Belgisch bedrijf. We investeren dus ook hier om al onze dromen en ambities waar te maken. Samen met vele partners en andere partijen willen we een mooi verhaal schrijven. Het verhaal van de Belgische online supermarkt voor mensen die graag goed eten en bewust kiezen voor meer gemak en nog meer service.

Ons team

Team coach

Anders

Content & Products

Sieska

Head of Rayon

Mattias

Marketing manager

Karel

Customer Service

Emma

Copywriter

Maxime

Team coach

Stéphane

Om deze webapplicatie op jouw iPhone of iPad te installeren, druk and then Add to Home Screen.