Bereiding
25 min. 2-3 personen
-
Schil de mango en snijd het vruchtvlees van de pit. Snijd de komkommer en lente-ui in stukken. Verwijder de zaadlijsten van het chilipepertje. Pers de limoen en rasp de gember.
-
Mix alle ingrediënten in de blender tot een gladde massa. Voeg eventueel wat extra koud water toe indien de soep te dik is. Kruid met zwarte peper en een beetje zout.
-
Koel minstens 1 uur voor het opdienen. Werk de soep voor het serveren af met linten of blokjes komkommer een partje limoen en extra chili naar wens.
Ingrediënten
2 rijpe mango's
1 komkommer
2 stengels lente-ui
250 ml koud water
1 rode chilipeper
1 limoen
5 cm gember
peper en zout
Topping
1 partje limoen
Komkommer lintjes of partjes
Extra chilli
Klik alle ingrediënten meteen in je mandje
- Nieuw
- Promo
- Bestverkocht
- Groenten
- Fruit
- Vlees, kip en alternatief
- Vis
- Charcuterie en salades
- Kant-en-klaar
- Zuivel, plantaardig en eieren
- Kaas
- Ontbijt en zoet beleg
- Brood en gebak
- Noten, pitten en zaden
- Koek, chocolade en snoep
- Chips en aperitiefhapjes
- Pasta, rijst en wereldkeuken
- Olie, sauzen en kruidenierswaren
- Koffie en thee
- Wijn en bubbels
- Bier, cider en aperitief
- Water, frisdrank en sappen
- Baby, peuter en kleuter
- Dieren
- Hygiëne en verzorging
- Huishouden
Om deze webapplicatie op jouw iPhone of iPad te installeren, druk and then Add to Home Screen.
