True

Monsieur Boudin

Ambachtelijke worstjes met veel liefde gedraaid door Jeroen Tavernier, een echte monsieur en de vleesgeworden boudin. Uit liefde voor de ambacht toverde hij intussen 6 originele monsieurs en madammen uit zijn hoed. Ontmoet Toni, Sunee, Bertrand, Antoine, Jasmina en Jean. Allemaal met een unieke smaak en persoonlijkheid.


Het kwalitatief en duurzaam Brasvar-varkensvlees blaast leven in de a-typische Vlaamse pensjes. Op de Brasvar-boerderij in Nevele krijgen de varkens gevarieerde en natuurlijke voeding en blijven ze 100% antibiotica-vrij.


Voor de pensenprins is Monsieur Boudin een mix van experiment en traditie. Verwacht zeker nog nieuwe originele smaakcreaties. Want zoals Jeroen graag zegt: ‘Alles heeft een einde, een worst heeft er twee’. 

Ontdek ook
Recept Wrap Bertrand met cheddar & witloofsalade

De week van de boudin  




Om deze webapplicatie op jouw iPhone of iPad te installeren, druk and then Add to Home Screen.