
Monsieur Boudin
Ambachtelijke worstjes met veel liefde gedraaid door Jeroen Tavernier, een echte monsieur en de vleesgeworden boudin. Uit liefde voor de ambacht toverde hij intussen 6 originele monsieurs en madammen uit zijn hoed. Ontmoet Toni, Sunee, Bertrand, Antoine, Jasmina en Jean. Allemaal met een unieke smaak en persoonlijkheid.
Het kwalitatief en duurzaam Brasvar-varkensvlees blaast leven in de a-typische Vlaamse pensjes. Op de Brasvar-boerderij in Nevele krijgen de varkens gevarieerde en natuurlijke voeding en blijven ze 100% antibiotica-vrij.
Voor de pensenprins is Monsieur Boudin een mix van experiment en traditie. Verwacht zeker nog nieuwe originele smaakcreaties. Want zoals Jeroen graag zegt: ‘Alles heeft een einde, een worst heeft er twee’.
Ontdek ook
Recept Wrap Bertrand met cheddar & witloofsalade
- Nieuw
- Promo
- Nieuw 🔥
- Fruit
- Groenten
- Vlees
- Vis
- Zuivel en eieren
- Veggie en vegan
- Kant-en-klaar
- Noten, pitten en zaden
- Ontbijtgranen en beleg
- Brood en gebak
- Koekjes, zoet en snoep
- Apero, zout en hartig
- Kruidenierswaren
- Rijst, pasta en granen
- Kruiden en smaakmakers
- Koffie en thee
- Wijn en bubbels
- Dranken
- Baby, peuter en kleuter
- Dieren
- Non-food
Om deze webapplicatie op jouw iPhone of iPad te installeren, druk and then Add to Home Screen.
