True

Greenway

Gent, Oost-Vlaanderen

Dit is het verhaal achter Greenway - verteld vanuit Paul Florizone.

25 jaar geleden ging ik als verstokte vleeseter naar India. Daar leerde ik noodgedwongen de veggie keuken kennen omdat ik ziek werd van verdorven vlees te eten. En meteen merkte ik dat dit ook als vleesliefhebber helemaal geen opgave was. Bleek dat plantaardig eten echt even lekker en gevarieerd kon zijn als vlees en vis.

Zo kwam ik op het idee om Greenway te starten. Veggie voor flexitariërs. Gerechten die echt lekker zijn, ook voor vleesliefhebbers, maar gewoon zonder vlees. En zo startte ik ons eerste Greenway restaurant in Gent. Een open, hip, toegankelijk concept met creatieve veggie gerechten. Helemaal niet alternatief of geitewollensokken. Nee, gewoon echt verrassend lekker.

Ondertussen Zijn we bijna 25 jaar verder. En nog steeds zijn we met Greenway veggie pioniers in België. Met eigen resto’s, festivalcatering op alle grote Belgische muziekfestivals, plantaardige producten in de supermarkt en foodservice brengen we op een No Nonsense manier veggie inspiratie voor een breed publiek. 
Om deze webapplicatie op jouw iPhone of iPad te installeren, druk and then Add to Home Screen.