True

Krokus pokus pats  💫
3 tips voor een zorgeloze vakantieAls je plots het gevoel heb dat plan A niet meer lukt, ga dan gewoon voor plan B: een hapklare oplossing.

Dat halfuur dat je wint met een pot tomatensaus en pizzadeeg, spendeer je toch liever aan efkes-bobsleeën-in-de-rayon-doos?


Lees hieronder onze 3 tips voor een moeiteloze hap tijdens de krokusvakantie.Tip 1: Huisgemaakte pizza

Smeer een pizzabodem in met 3 el tomatensaus of tomatenpulp. Vermijd de randjes en plooi de rand een beetje naar binnen.

Beleg (samen met je bobslee buddies) de pizza met mozzarella en andere toppings naar keuze. Mik je pizza in de oven en klaar is karel.

Pizzabeleg

Voor  18 uur  besteld, morgen in huis  Overal in België

Tip 2: Verse tomatensoep

Pel en snipper een ui. Stoof aan in wat olijfolie, tot de ui glazig is. Optioneel: voeg wat fijngesneden groentjes toe en stoof ook die aan.

Voeg 500 ml tomatensaus of tomatenpulp toe en leng aan met bouillon tot je de gewenste consistentie krijgt. Goed kruiden. Laat de soep 20 min. pruttelen.

Serveer meteen.


In de soep

Geen tijd voor plan B?


Tip 3: 't Leven is voor de wrappen

Wraps zijn de perfecte snack: ze zijn compact, worden niet snel slap of wak en je kan er allerlei ingrediënten in kwijt. Gebruik wraps om restjes mee te verwerken.


Onze favoriete combo's: hummus en gegrilde groenten, zalm en verse kaas, avocado en stukjes kip. Voor de kids: scrambled eggs met een schijfje tomaat en geraspte kaas.

En als dessert: wraps met pindakaas, banaan en honing.


In een wrapke

In een pitta

Om deze webapplicatie op jouw iPhone of iPad te installeren, druk and then Add to Home Screen.