True

FoodLove

Hi, ik ben Stefanie van FoodLove, een dertiger (lekker vaag 😉) uit Gent.


Met FoodLove wil ik jou inspireren om vaker gezond en vegetarisch te koken. Ik weet goed hoe druk je het hebt, en help jou daarom tijd te winnen in de keuken. Mealprepping, traybakes, snelle eenpansgerechten en freezer-friendly food: ik vertel er jou alles over in mijn kookboeken, online cursus en foodblog. Zo heb je meer tijd én energie voor wat echt telt in het leven: de mensen die je graag ziet, de wereld ontdekken, tijd voor jezelf nemen en véél slapen.


Creatieve & snelle recepten, zero waste inspiratie en tips om slim te koken op drukke dagen? Je vindt mijn video's en recepten nu ook bij Rayon.

Volg Stefanie op instagram via @foodloveblog en lees hier haar blog.

Recepten

Apple Pie Smoothie

Beeld je in dat een heerlijke appeltaart in de blender gooit en er een zalige smoothie van maakt. Een appeltaartsmoothie. Dat gaan wij vandaag maken! Maar dan wel heel wat voedzamer. We combineren appels met havermout en kaneel en maken een vullend ontbijt dat jou heel de dag energie geeft.

Naar het recept ->

Stoemp met spruitjes en tofuspek

Een veggie receptje dat gerust elke dag op het menu mag staan, liefst bij koud en miezerig weer. Stoemp met heerlijke Brusselse spruitjes en knapperig tofuspek.

Naar het recept ->

Zoete aardappel met veggieworstjes en broccoli

Dit gerecht is een heerlijke warme maaltijd, maar kan je ook perfect als koude lunch eten. Lekker op zich, maar varieer gerust met toevoegingen zoals bladgroen (waterkers en rucola zijn er heerlijk bij), fetakaas, een lepel groentetapenade, of een fris yoghurtsausje.

Naar het recept ->

Om deze webapplicatie op jouw iPhone of iPad te installeren, druk and then Add to Home Screen.