True

FoodLove

Stefanie is onze fan van het eerste uur en altijd superenthousiast over gezonde voeding. In een handomdraai tovert ze haar Rayon boodschappen om in heerlijke, gebalanceerde recepten. Met FoodLove werkt ze graag nieuwe activiteiten en ideeën uit, zolang het maar met food te maken heeft.

Volg Stefanie op instagram via @foodloveblog en lees hier haar blog.

Recepten

Apple Pie Smoothie

Beeld je in dat een heerlijke appeltaart in de blender gooit en er een zalige smoothie van maakt. Een appeltaartsmoothie. Dat gaan wij vandaag maken! Maar dan wel heel wat voedzamer. We combineren appels met havermout en kaneel en maken een vullend ontbijt dat jou heel de dag energie geeft.

Naar het recept ->

Stoemp met spruitjes en tofuspek

Een veggie receptje dat gerust elke dag op het menu mag staan, liefst bij koud en miezerig weer. Stoemp met heerlijke Brusselse spruitjes en knapperig tofuspek.

Naar het recept ->

Zoete aardappel met veggieworstjes en broccoli

Dit gerecht is een heerlijke warme maaltijd, maar kan je ook perfect als koude lunch eten. Lekker op zich, maar varieer gerust met toevoegingen zoals bladgroen (waterkers en rucola zijn er heerlijk bij), fetakaas, een lepel groentetapenade, of een fris yoghurtsausje.

Naar het recept ->

Om deze webapplicatie op jouw iPhone of iPad te installeren, druk and then Add to Home Screen.