True

Boodschappen bestellen

Boodschappen bestellen bij Rayon is supersimpel. Bestel je boodschappen en laat alles de dag erna bezorgen  of wanneer het voor jou past.

Boodschappen bestellen in 3 stappen

Vul je mandje

Vul je mandje met producten uit ons uitgebreide assortiment. Dat kan ook aan de hand van een van onze recepten of op basis van een van je boodschappenlijstjes.

Kies een bezorgmoment en een betaaloptie

Klaar met winkelen? Kies nog een bezorgmoment en een betaaloptie voor je afrekent. We bieden verschillende bezorgmomenten aan op basis van jouw regio en van het moment waarop je bestelt. Afrekenen kan met Bancontact, Mastercard/VISA of PayPal

Bevestig je bestelling

Niets vergeten? Boter? Tandpasta? Oké, dan ben je klaar om af te rekenen. Je ontvangt een mailtje met een bevestiging van je bestelling en een overzicht van je aankopen. We blijven je op de hoogte houden, precies tot wanneer jouw boodschappen zijn bezorgd.

Veelgestelde vragen

De items in je mandje worden gereserveerd zolang je aangemeld blijft.

Neen. Contacteer de klantendienst als je vragen hebt over je bestelling. Via mail: pardon@rayon.be of telefonisch: 09 396 72 92.

Zolang je een bestelling plaatst voor 18 uur komen onze bezorgers de dag erna bij je langs.


Alleen als je jouw boodschappen op zondag wil laten leveren, plaats dan ten laatste op vrijdag 18u je bestelling. En als je bezorgadres in Wallonië ligt, kan je enkel je levering inplannen op maandag, woensdag of zaterdag. 


Mijn boodschappen werden geleverd, maar ik kom een item tekort.

We begrijpen dat het heel vervelend is wanneer er een item ontbreekt in je bestelling. Contacteer onmiddellijk onze klantendienst via pardon@rayon.be. We betalen het item terug. 

Heb je nog vragen?

Veelgestelde vragen

Een antwoord op al je vragen

Om deze webapplicatie op jouw iPhone of iPad te installeren, druk and then Add to Home Screen.